Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Nu är jag här igen!

Av Charlotte - 29 mars 2008 22:06

Hallelåja!

Idag tänkte jag börja med att skriva i bloggen om Present-Köpar tips, men det blir nog också det som jag ungefär slutar med eftersom att jag fortfarande är ganska trött. Men så här tänker jag nu ungefär, eller alltså när jag kom på iden fast kanske var några minuter sedan?! Men iallafall:

Jag hade svårt att köpa födelsedagspresent till min kompis eftersom att jag typ inte alls viste vad hon ville ha, så min mamma gick ut för att köpa en och vi diskuterade om vi skulle köpa kläder eller smink typ men sedan så gick min mamma ut för att köpa en födelsedagspresent och jag tyckte att det blev en ganska bra present. Det blev en ljusslinga! Men jag vet inte om min kompis vill ha en ljusslinga men det blev som det blev, så jag antar att jag får se om min kompis gillar den...

Men min poäng med det här är: Köp en ljusslinga!

Nej, jag bara skämtade men min riktiga poäng med det här är: Köp något överraskande! Prova något nytt, men det kanske kan bli jättedåligt och skyll inte på mig då...

(Ps. Ett annat tips är också att behålla kvittot för presenten om det finns öppet köp på den.ds)


Klart slut, Heter du rut?!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se