Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Björn Gustafsson!

Av Charlotte - 1 april 2008 19:27

Hejsansvejsan!

Det här ska inte bli någon Björn Gustafsson blogg, tror jag iallafall. Men jag måste bara berätta en sak. Idag när jag vaknade så ringde det på dörren, så jag gick upp. Trött i min pyjamas som jag var så undrade jag vem det kunde vara. Jag öppnade dörren och där stod han! Kan ni tro det? Han hade tydligen hittat min mobil som jag hade tappat där jag såg honom igår och ringt min mamma som jag hade där och hon hade berättat addressen och så kom han! Jag blev viserligen glad över att få igen mobilen men ännu gladare över att överlämnaren var självaste Björn Gustafsson!

.

.

.

.

.

.

.

April, April Din dumma sill jag kan kanskee lura dig vart jag vill!


(Skoja såklart, jag tror inte att Björn Gustafsson skulle komma för att lämna min mobil! Det var ett April skämt, jag hoppas att jag lyckades lura dig för jag har typ inte lyckats lura någon annan idag. Men igår var det sant att jag och mina kompisar typ såg Björn Gustafsson!)


Luras jag bra? Ha, Ha!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se