Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Glass!

Av Charlotte - 2 april 2008 20:58

TjenaTjena!

Idag har jag ätit en glass. Jag tror att det var polka smak. "Ååå, vad intressant" kanske ni tycker men jag åt typ den glassen för att nu är typ en av dem första gångerna i år som jag verkligen känt att det börjar bli vår! Jag och en av mina kompisar gick för att köpa glass och jag valde: En kula, polka, i strut. Vad skulle du välja? Choklad eller vanilj var också ett alternativ men idag kände jag för polka. Jag tycker också att det är jätteskönt att det börjar bli vår, eller jag hoppas på att jag kan tycka att det är jätteskönt eftersom att jag hoppas att det börjar bli vår.

Min födelsedag är typ om två månader men ändå så började jag typ att planera min födelsedagsfest idag. Hemma eller i en lokal? Nachos eller Korv? Eye-toy eller Singstar? Det är sådana frågor som jag typ börjar planera i förväg!

Så nu till sist, något intressant för idag... hmm... jag tänker fortfarnde...

Nej, jag kan inte komma på något intressant för idag, och det var nog därför som du just kanske blev informerad av vilka glass sorter som jag föredrar, och när jag börjar planera mina fester. Så, du kanske kan läsa imoron istället. Jag hoppas att det blir något mer intressant då!


Intressant? Ska vi singla slant?

 
ANNONS
 
Ingen bild

mrP

3 april 2008 16:36

Var glassen god ?

 
Ingen bild

nancy

10 april 2008 17:09

jag skulle valt choklad lätt hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se