Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 12 april 2008

Sorry!

Av Charlotte - 12 april 2008 20:34

Heej!

Förlåt för att jag inte har skrivit på typ en vecka! Men tack för komentarerna, rösterna på frågan och för besöken! Om ni undrar varför jag inre har skrivit så är det typ bara för att det inte har blivit av. Jag har haft ganska fullt upp med typ läxor, piano, scouter, cheerleading, shoppingxD och annat. Men jag ska ge er lite uppdatering om min cheerleading idag:

Jag har typ inte fortfarande lärt mig att hjuvla

Jag vill börja i tävlingslaget

Mina ledare är snälla!:)

Idag 12/4 hade vi uppvisning, det var kul och det var typ 1000 pers som tittade på oss! Vi gjorde våran dans till typ lejonkungens "Snart är det jag som är kung" och så var vi sminkade till lejon med tuperat hår i tofsar!

Ja, det var väll lite uppdatering om min cheerleading, eller ja min och minxD Den är nog inte direkt min tror jagxD Men är det någon som kan hjuvla? Men om det är någon som kan så kan ni väll skicka en kommentar om hur man gör? För jag vill typ jättegärna lära mig! xD


Hjuvla och sen kanske volt, när jag kan det så blir jag typ stolt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se