Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Namnsdags förlåt!

Av Charlotte - 12 maj 2008 07:18

Hej! Hallå! Hejsan! Tjena! Tja!

Egntligen kanske jag borde skriva flera mera Hej -ord eftersom att jag inte har skrivit på länge, typjättelängexD elelr jag vet inte, men här kommer nu iallafall lite text, ungefär som ett inlägg! Här kommer det:

Hejsan bloggisar!(xD)

Idag (12 Maj) har jag typ namnsdag! Fast inte direkt, ite på riktigt eftersom att jag hter ju Charlotte och det är  ju typ Charlotta och Lotta som har namnsdag idag, men jag kan typ kallas för Lotta så vi firar typ lite ändå, eller kanske ganska mycket ändå! Min mamma har tillexempel lovat, eller kanske bara sagt, men hon har iallafall typ föreslagit att vi går på Mc´donalds efter skolan och innan mina scouter och idag på morgonen så frågade min Pappa om jag ville ha macka till frukost men det ville jag inte så då fick jag glass, bulle och saft istället! (Fast typ bara för att jag har namnsdag, det brukar ju inte vara så typ, vanliga dagar alltså menar jagxD).

Så det blev en bra namnsdag, fast man får ju se vad som händer senare under dagen!


Ett namnsdagsförlåt, bulle eär gott!

 
ANNONS
 
Natalie

Natalie

12 maj 2008 07:32

tjenare halloj tjosan & grattis på namnsdagen ;D

http://capnsugar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se