Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Happy Valentines!

Av Charlotte - 14 februari 2009 14:18

Hejhallå! <3


Idag kan vara en speciell dag för vissa, men kanske inte för alla. Vissa kanske inte har någon hjärtevän att dela denna dag med. Ingen att uppvakta eller bli uppvaktad av. Men man kan sprida kärlek ändå. Gör någon glad genom att skicka en snäll kommentar på någons hemsida/blogg, ge en kompis en present, gosa med ditt husdjur (kanske inte om det är en fisk), eller skänk lite pengar till en hemlös. Eller så gör du alla sakerna! Du kan ju även skriva ett brev till ditt fadderbarn (om du har något) eller skaffa ett! Det finns mycket du kan göra, osm du egentligen kan göra hela året. Vi kan sprida kärlek om vi vill det! Men du behöver inte lyssna på mig, det här är saker som man kan göra. Du kan även skänka pengar till något gott ändamål, tillexempel ettklickforskogen.se som jag berättade om förut, eller en av deras sammarbetspartners http://www.godstart.se/in.php?in=1000206.


Annars så vill jag också berätta och påminna om Melodifestivalen idag på ettan klockan... ...20.00? Du kan använda prottokollet från förra veckan även den här gången! Om du röstar via det dyra numret så kan du också skänka pengar till bra ändamål, nu såhär på allahjärtansdag och så!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Hjärtan, hjärtan överallt! Hjärtan idag är mysigt, men inte allt.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se