Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Semla

Av Charlotte - 15 februari 2009 20:30

Hallelåja!


Även fast att jag åt en melodifestivalsemla igår (den som jag berättade om) så åt jag även en semla idag. På vetekatten. Den var verkligen jättegod! Locket var tjockt, grädden var god, det var otroligt mycket mandelmassa, och den var allmänt god. Man kan förstå varför den kostar som den gjorde, 31kr för en stor och 27 för en litenn och det tyckte jag var konstigt att det var sån liten skillnad på priset, så jag köpte en stor. Den var jääääättegod. Tack vetekatten. Det var jättemycket folk där och typ mer än hälften av alla pers som jag såg där köpte en semla, antingen liten eller stor. Till semlan tog jag en saft, och den var också god.


Nu tittar jag på "I survived a japanesegameshow" på sexan och det är finalen. Jag trodde nog inte att det skulle vara så kul som det är, så därför tittar jag på det. Det står mellan Justin och Donnell men jag missade det som var mellan 19.00-20.00, synd.


I s a j g är kul, semlanvar inte så jättegul.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se