Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Ledig

Av Charlotte - 23 februari 2009 10:52

Hejsan!


Jag sitter här, stolt, med min medalj runt halsen från igår och njuter av ledigheten. Till alla er som också har lov --> Slösa inte bort det, fast det är bara ett råd. Gå in på olika hemsidor och se vad man kan göra under ett sportlov som detta, eller så kanske du kan leka lite i snön, att göra en snögubbe är nästan alltid kul nu när snön äntligen har kommit. Kunde den inte kommit vid jul? :P. Sedan kan du ju kanske dricka lite varm choklad eller något annat varmt så kan det ju bli hur mysigtg som helst! Hyr filmer eller kanske starta en egen blogg om du inte har någon! Kul! Länka den gärna till mig då. Till alla er som inte har lov, gör det bästa med situationen. Du kanske helt enkelt älskar ditt jobb/din skola och då är det ju bra. Eller så kanske du helt enkelt inte alls gör det men vad känar det till att klaga? Hemma kan du ju baka lite bullar och/eller kakor/brownies och ta med till jobbet nästa dag! Då blir kanske stämningen något bättre och vips så kanske din eller någon annans dag kanske har blivit gjord! Bjud någon på lunch på lunchen eller så och det kan bli en supervecka! Deppa inte mer än nödvändigt för se det från den ljusa sidan --> snart kommer helgen (om ca. 108 timmar, 58 minuter och ca. 45 sekunder :P). Du kan ju börja planera din helg redan nu så att du har något kul att se fram emot! Ha så kul!


(Nödrim, jag vet) -->


Veckan behöver inte vara tråkig, gör den bra, inte dålig!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se