Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Ännu flera

Av Charlotte - 28 februari 2009 23:47

Hallå!


Även idag ska det väl ändå komma upp ett inlägg åtminstonde här på bloggen tänkte jag så då kan det väl ändå handla om semlor! Vad annars? :P Nej, eller jo men asså jag har bakat semlor idag! Eller inte riktigt bakat, jag köpte färdiga bullar och fyllde med mandelmassa och grädde :P men som min pappa sade typ "så volvo gör inte sina egna bilar för de sätter ju bara ihop en massa delar" och dte var ju det ja gjorde! Satte ihop smulor (från bullarna som jag gröpt ur), bröd, mandelmassa och grädde + lite mjölk! De blev relativt snygga tycker jag men jag och min pappa hade typ köpt lite för lite vispgrädde, men det gick bra ändå :P På sidan serverade jag jordgubbar! Det blev typ 8 semlor. Ps. Idag hade vi tre gäster som jag bjöd på semlor! Dem semlor som jag hade bakat :P . Ds


Semlor, är roliga att göra, efter det kanske gästerna blir möra!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se