Charrans Blogg

Alla inlägg under februari 2009

RPG

Av Charlotte - 23 februari 2009 18:42

Hej!


RPG står i det här fallet för roleplayinggame och det är vad det här inlägget handlar om. Jag har nämligen gjort mitt eget med hjälp av programmet RPG Maker. Det var jättekul och mitt spel heter Cheerleadingmysteriet xD. Prova själv att göra ett vettja! Om du vill asså, och om du tycker om att göra rpg spel eller om du inte har testat men vill göra det! Det var kanske ganska så svårt att förstå i början men jag fattade efter ett litet tag. Men som sagt, det var kul att göra!


RPG, bokstäver tre.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 23 februari 2009 10:52

Hejsan!


Jag sitter här, stolt, med min medalj runt halsen från igår och njuter av ledigheten. Till alla er som också har lov --> Slösa inte bort det, fast det är bara ett råd. Gå in på olika hemsidor och se vad man kan göra under ett sportlov som detta, eller så kanske du kan leka lite i snön, att göra en snögubbe är nästan alltid kul nu när snön äntligen har kommit. Kunde den inte kommit vid jul? :P. Sedan kan du ju kanske dricka lite varm choklad eller något annat varmt så kan det ju bli hur mysigtg som helst! Hyr filmer eller kanske starta en egen blogg om du inte har någon! Kul! Länka den gärna till mig då. Till alla er som inte har lov, gör det bästa med situationen. Du kanske helt enkelt älskar ditt jobb/din skola och då är det ju bra. Eller så kanske du helt enkelt inte alls gör det men vad känar det till att klaga? Hemma kan du ju baka lite bullar och/eller kakor/brownies och ta med till jobbet nästa dag! Då blir kanske stämningen något bättre och vips så kanske din eller någon annans dag kanske har blivit gjord! Bjud någon på lunch på lunchen eller så och det kan bli en supervecka! Deppa inte mer än nödvändigt för se det från den ljusa sidan --> snart kommer helgen (om ca. 108 timmar, 58 minuter och ca. 45 sekunder :P). Du kan ju börja planera din helg redan nu så att du har något kul att se fram emot! Ha så kul!


(Nödrim, jag vet) -->


Veckan behöver inte vara tråkig, gör den bra, inte dålig!

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 22 februari 2009 18:26

Hallelåja!


Efter att nu ha tränat fredag, lördag och haft genrep/uppvisning på fredag också så har nu det vi har väntat på kommit. En tävling. Vi tävlade nämligen idag! Det var jättekul och jättemånga hejade på oss! Inte nog med det, vi kom 1:A! Jiippiiiii och WhooHoo säger jag men nu så står DM framför oss. Hoppas att det blir lika kul :P.


Cheerleading är riktigt roligt, nästan så kul så att det är otroligt!

     Toodles.

Av Charlotte - 21 februari 2009 12:34

Hallå!


Imorrn ska jag tävla :P


Cheerleading är kul, typ lika kul som jul!

     Toodles.

Av Charlotte - 20 februari 2009 07:13

HejsanSvejsan!


Snart är det sportlov, imorgon om man räknar med helgen, och annars på måndag. Jag är iallafall ledig imorgon. Men idag är det iallafall sista skoldagen innan SPORTLOVET! Få se vad den har att erbjuda.


Pulka och skidor, ett kort linlägg på få sidor.

     Toodles.

Av Charlotte - 19 februari 2009 15:36

Hola!

Imorse, ca 20 minuter innan min skola skulle börja så var jag hemma och försökte bränna min film till min (förhoppningsvis) sista redovisning innan sportlovet. När jag redan hade bränt och typ i stortsett förstört två skivor som inte fungerade som var R+ så testade jag en R- även fast att jag egentligen borde ha gått till skolan då men jag skulle borsta tänderna först så undertiden så brändes den och vips, det fungerade. Så nu vet jag att det är R- som funkar, eller så kanske det bara var något fel på just dem där skivorna :P.


Så tillslut gick det bra och vi fick iallafall ganska så bra feedback fast vi råkade läsa innantill, aouch!


Film är kul att titta på, iallafall lite då och då!

     Toodles.

Av Charlotte - 18 februari 2009 21:15

Tjaba, tjena hallå!


Idag har jag haft ännu en redovisning, elelr faktiskt två. Det gick bra men den ena (min spanska) blev typ lite konstig för blooperserna var konstiga och ingen fattade typ dem fast det var ju inte dem det hängde på ioförsig. Nu försöker jag bränna en film till ännu en redovisning imorgon fast det går typ inge bra :P.


Redovisa dag ut och dag in, när får man någonsin stå still?

     Toodles.

Av Charlotte - 17 februari 2009 20:19

Hejhej!


Föresten, jag hade inte behövt att vara nervös över att redovisa min sak idag, det gick hur bra som helst. Nästan. Det var inte så många som tittade :P.


Nervöshet och så, lätt att få?

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se