Charrans Blogg

Alla inlägg under februari 2009

Av Charlotte - 17 februari 2009 20:14

Hallelåja!


Idag har jag haft ännu en redovisning men den här gången för föreldrar. Jag och två andra som är mina kompisar sålde också fika och tävlade mot tre andra som också sålde, jag tror att vi vann :P


Vi fick in flera hundra typ, och jag tror att vi ska skänka dem till välgörenhet (pengarna alltså). Vad tycker du att vi ska skänka dem till?


Pengar kan vara  bra, bra att ha.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 16 februari 2009 20:45

Hejsan!


Det är jag igen, vem annars?! :P. Idag redovisade jag minst två grejer i skolan och även fast att jag har spelat piano för i stort sett hela skolan så var jag ändå nervös inför att redovisa, särskilt för den ena saken. Jag skulle berätta en sak på engelska för fyra pers och en lärare, och jag var ändå supernervös! Jag tyckte inte att det gick så bra, men det kanske det gjorde. Vist är det konstigt att man ibland kan vara nervös för så små saker? Ja vist, min lärare sade att det är bra att vara nervös men ändå! Det kanske är lite kul ibland, då det pirrar i magen och så :P. Det är inget fel med att vara nervös.


Fjärilar i magen nån gång under dagen.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 15 februari 2009 20:46

Hej!


Anledningen till att jag var ute på stan idag var främst att jag skulle handla lite kläder. Jag tog mig till Gina Tricot. Jag köpte en svart t-shirt liknande tröja och ett set med två linnen, ett rosa och ett vitt. Båda sakerna kostade 29 kr styck, 58 kr tillsamans! Vilket fynd alltså! Jag älskar slutreor :P.


Jag gillar att fynda, så jag får skynda skynda!

     Toodles.

Av Charlotte - 15 februari 2009 20:30

Hallelåja!


Även fast att jag åt en melodifestivalsemla igår (den som jag berättade om) så åt jag även en semla idag. På vetekatten. Den var verkligen jättegod! Locket var tjockt, grädden var god, det var otroligt mycket mandelmassa, och den var allmänt god. Man kan förstå varför den kostar som den gjorde, 31kr för en stor och 27 för en litenn och det tyckte jag var konstigt att det var sån liten skillnad på priset, så jag köpte en stor. Den var jääääättegod. Tack vetekatten. Det var jättemycket folk där och typ mer än hälften av alla pers som jag såg där köpte en semla, antingen liten eller stor. Till semlan tog jag en saft, och den var också god.


Nu tittar jag på "I survived a japanesegameshow" på sexan och det är finalen. Jag trodde nog inte att det skulle vara så kul som det är, så därför tittar jag på det. Det står mellan Justin och Donnell men jag missade det som var mellan 19.00-20.00, synd.


I s a j g är kul, semlanvar inte så jättegul.

     Toodles.

Av Charlotte - 15 februari 2009 08:05

Hay!


Ja, igår var det ju melodifestivalen och för att inte verka lat så har jag en anledning till varför jag inte bloggade om den: Den var bättre igår än förra veckan, och jag är bättre på att klaga än att berömma! :P. Låtarna var bättre (iallafall vissa av dem), skämten var roligare men en sak var dålig. Den tråkiga och långutdragna röstningen. Kan de inte bara ha en röstningsomgång, det har de väl i typ lilla melodifestivalen? Jaja, där ser du, jag var bättre på att klaga! :P.


Idag har jag väl inget speciellt planerat förutom att kanske spela WoW och äta lite av det godiset som är kvar. Mums! Vad gjorde du igår? Själv så hade jag ont i benen, riktigt ont i benen. Träningsverk antar jag.


Jag vill att idag ska bli en bra bra dag!

     Toodles.

Av Charlotte - 14 februari 2009 14:18

Hejhallå! <3


Idag kan vara en speciell dag för vissa, men kanske inte för alla. Vissa kanske inte har någon hjärtevän att dela denna dag med. Ingen att uppvakta eller bli uppvaktad av. Men man kan sprida kärlek ändå. Gör någon glad genom att skicka en snäll kommentar på någons hemsida/blogg, ge en kompis en present, gosa med ditt husdjur (kanske inte om det är en fisk), eller skänk lite pengar till en hemlös. Eller så gör du alla sakerna! Du kan ju även skriva ett brev till ditt fadderbarn (om du har något) eller skaffa ett! Det finns mycket du kan göra, osm du egentligen kan göra hela året. Vi kan sprida kärlek om vi vill det! Men du behöver inte lyssna på mig, det här är saker som man kan göra. Du kan även skänka pengar till något gott ändamål, tillexempel ettklickforskogen.se som jag berättade om förut, eller en av deras sammarbetspartners http://www.godstart.se/in.php?in=1000206.


Annars så vill jag också berätta och påminna om Melodifestivalen idag på ettan klockan... ...20.00? Du kan använda prottokollet från förra veckan även den här gången! Om du röstar via det dyra numret så kan du också skänka pengar till bra ändamål, nu såhär på allahjärtansdag och så!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Hjärtan, hjärtan överallt! Hjärtan idag är mysigt, men inte allt.

     Toodles.

WoW

Av Charlotte - 13 februari 2009 21:06

Hej!


Jag vill ge ett litet tips på ett, enligt mig, riktigt kul spel. WoW, a.k.a World of Warcraft. Det är jättekul enligt mig och man kan lätt fastna för det, och dte är problemet :P. Det är tre spel, det normala och sedan två expansionspaket, så egentligen är det bara ett spel. Själv är jag b.la gnome warlock och det är en ras och en klass. Jag tänker inte ge någon lång redovisning och recension om spelet just nu förutom att jag tänker säga: Det ÄR kul. Särskilt just nu då det är temat "Love is in the air" i spelet (Alla hjärtans dags tema :P) Det är kul.


Ps. Bilden är gammal . Ds


Kul det är, särskilt när det är Love is in the air!

     Toodles.

Av Charlotte - 13 februari 2009 20:11

HejsanHoppsan!


Även fast det inte är allahjärtansdag idag så gav jag ändå min present idag, och jag tror att du vet till vem. Till familjen så har jag inte gett idag, eftersom att de träffar jag antagligen imorgon. Jag fick även en present tillbaka, men det är hemligt vad det var :P.


Eftersom att den 14 är en lördag, så är det antagligen så att den 13 är en fredag, idag. Tror du på skrock? Det hände nog inte mig något speciellt dåligt idag tror jag, jag blev klar med vissa saker (i stort sätt) och jag klarade lite saker lite bättre än innan! Men om skrocket nu är sant, så kanske det bara gäller för vissa.


Imorgon kommer festivalen igen, om du vill kan du ju sätta dig i TV-soffan och ta med dig en vän!

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se