Charrans Blogg

Alla inlägg under februari 2009

Av Charlotte - 12 februari 2009 17:04

Hallelåja!

     Nu har jag köpt de efterlängtade allahjärtansdags presenterna, både till familjen och han med stort H.


Det är hemligt vad de ska få, de får de själva veta :P. Det är fyrkantigt iallafall :).


Har du själv köpt något än? Om inte så kanske du drömmer om det... ...själv kom jag på helt själv vad jag skulle ge, men det tog ett tag.


Kärlek på allahjärtansdag, det vill väl alla ha?!

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 11 februari 2009 21:31

Hej, hejsan allihopa! Just på onsdagar så går jag ganska så fullt upp, så det blir ganska så kort den har gången. Jag har blandannat spelat piano och varit på scouter idag. Vissa kanske tror att man på scouterna säljer kakor och så, men det är inte det man gör, vist så kan man göra det med. Men nu ska jag nog läsa lite, eller mycket :p så ha det bra!Scouter är kul, precis som jul! Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 10 februari 2009 16:02

Hallejåja, hejsan hoppsan!


Idag är det bara fyra dagar kvar till alla hjärtansdag, fast jag ska nog ge min present redan på fredag... ...fast om jag ska ge nån till mina föräldrar så blir det nog på lördag, men vem vet?!


Det är iallafall på lördag den 14 februari om du inte visste det. Just det, min kompis fyller år då! Namnsdagsbarn är väl Valentin tror jag, och det är ju så som det heter på engelska nästan! Valentines day!


På WoW så startar ju snart den högtiden, den tolfte tror jag nog att det är! :P!


Kärlek är varmt, men kan också vara kallt!

     Toodles.

Av Charlotte - 9 februari 2009 15:40

Hejsanhoppsan!


Nu sitter jag och äter en kaka, en god chokladkaka med bitar i :P.


Kartongen är antagligen gjord av papper, och det kommer så vitt jag vet från träd.


Men om träden fortfarande hade stått där, så hade jag inte haft en pappkartong med kakor kanske...


...men jag kanske skulle ha haft en påse istället!


Okej, nej jag vill inte ge skuldkänslor, men jag vill däremot att ni ska gå in på en hemsida och rädda skog (om den inte ljuger vilket jag hoppas att den inte gör) och det krävs nästan bara ett klick! Förutom om du vill sponsra mycket :P.


Hemsidans namn är www.ettklickforskogen.se .


Om du lägger den som startsida, så kan du se den när du startar internet!


Smart va?!


Bara så att ni vet, alltså!


Skogen är bra, hipp hurra!

     Toodles.

Av Charlotte - 8 februari 2009 18:02

Idag var jag och min kompis på bio. Vi såg : "I Taket Lyser Stjärnorna" som är baserad på en bok av Johanna Tydell. Själv tyckte jag att den var jättebra, den var verklighetstrogen och den berörde. Man hörde många snyft i salongen. Vad som hände tänker jag dock inte berätta just här och nu eftersom att det nog kan förstöra hela filmen. Jag har typ aldrig gråtit tack vare att jag sett filmer, men nu idag så när jag såg den där filmen så kom det en och annan tår från mitt öga. *Snyft, Snyft*. Om du gillar sådana filmer så rekomenderar jag starkt den filmen.


Nu till övrigt om bion idag: Jag köpte en m&m meny på SF bio, och den innehöll en mellanpopcorn, en mellanläsk och en m&m påse(liten). Mums! Jag och min kompis hade även en räkna-reklam-tävling. Det går ut på att gissa hur många reklamfilmer som kommer innan filmen. Jag gissade på 27 och min kompis på 32 tror jag. Det var ungefär 19 reklamfilmer, och det var ju både bra och dåligt. Vi kom inte så nära, men samtidigt så slapp vi ju se så många olika reklamfilmer och det var ju kanske bra!


Så bion idag får mitt betyg på en skala från 1-5: 4,5.

5 fick sällskapet,

4 fick snackset(var ganska mätt och så :P)

4,5 fick filmen, eftersom att den var jättebra men samtidigt så var det ganska störande att behöva gråta lite hehe :P.


Ps. Nu tittar jag lite på filmen Charlottes Web, får se om den är bra :) . Ds


Filmen var bra, den som jag såg idag!

     Toodles.

Av Charlotte - 7 februari 2009 21:39

Btw, vinnarna blev:


Globen: Alcazar och Emilia.

     Andra chansen: Caroline Af Ugglas och Scotts.

Internationella juryns val: Caroline Af Ugglas.


Blev resultatet bra? Själv säger jag haha.

Av Charlotte - 7 februari 2009 21:29

Ja, hur många rätt hade jag egentligen? Inget? xD Haha. Men ja, jag tycker att festivalen var MYCKET bättre förra året. Vad var egentligen pausunderhållningen egentligen? Allt smälte ihop som i en röra, och nej bidragen?! Usch till vissa, medan de jag tyckte om åkte ut, iallafall Marie Serneholt. Nej, tacka vet jag förra årets melodifestival. Är det här vad vi ska stå ut med i... ...hur många veckor är dte egentligen? Aja, vi får väl se vad som händer! Men vad var det här internationella juryn förnått, och alla olika röstningsomgångar? Visst, pengar till radiohjälpen är ju bra, men kunde man ens rösta med det numret på de andra omgångarna? Vem vet.


Semlan var iallafalla god, mycket mandelmassa.


Tacka vet jag förra året, att jag tittade på det här var nästan på håret.

     Toodles.

:(

Av Charlotte - 7 februari 2009 21:12

Vilka dåliga bidrag som kom vidare :(.


Nej det var ju inge bra, tycker jag.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se