Charrans Blogg

Alla inlägg under mars 2009

Av Charlotte - 25 mars 2009 21:26

TjabaTjena!


Ja, idag var dte ju soligt men ändå ganska kallt. Jag och min kompis H kände för att ta en glass efter skolan. Inte direkt, men ett tag innan våra  scouter. Vi köppte mjukglass, jag med polkaströssel och H med chokladströssel tror jag :P.


På scouterna var det typ lika som det brukar. Efter scouterna när jag kom hem (för bara en liten stund sedan) så tittade jag på ett program som min pappa hade spelat in åt mig. Det var "du är vad du äter" där ett lag från min cheerleadingförening var med. Det var inte dem som skulle gå ner i vikt, utan det var en tjej som typ skulle testa att träna med dem. Det var kul att se, fast jag missade lite i början och jag så inte hela programet.


Är det verkligen så, att man är vad man äter ändå?

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 24 mars 2009 20:54

Hello!


Jag e glad för "min tv-kväll" är ju idag! Eller den håller på. Först har vi den rätte för rosing, började typ klockan åtta på femman idag, och sedan desperate housewives som börjar typ klockan nio på femman. Har du sett nått av dem programen?


Vilket är ditt favoritprogram?


Föresten så har jag spelat mer WoW idag, och det var kul (som vanligt). Det blir så ibland att man får lust att typ spela något som man inte alltid tycker är lika kul, det går upp och ner liksom. Iallafall för mig.


Upp och ner, lite och mer.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 23 mars 2009 16:32

Hallå!


Jag har inte tränat på typ jättelänge! (På en vecka, jättelänge enligt mig xD). Undrar om träningen idag också blir inställd eller så, men det hoppas jag inte.


Just nu spelar jag lite WoW typ och bloggar, såklart. Jag har inte spelat WoW på ett tag, men nu har jag börjat igen. Det är faktiskt kul, och nu har jag äntligen lyckats(?!) ladda ner en addon till spelet som heter QuestHelper. En Addon är en sak som man kan ladda ner så att man kan göra spelat lättare typ. QuestHelper tycker jag gör spelet MYCKET lättare, den gör nämligen så att man vet vad man ska göra, vart och hur. Det är lätt och bra, enligt mig.


WoW, hur uttalas det? Vem vet?

     Toodles.

Av Charlotte - 22 mars 2009 21:09

Tja!


Igår var det ju ingen melodifestival, såvitt jag vet, eftersom att svenska finalen var ju typ förra veckan :P. Undrar när Eurovision song contest kommer på TV :). Så för mig blev det det där "vet vad du gjorde förra lördan" på trean eller vad det var och det var faktiskt ganska så kul. Idag har jag tagit det lungt och varit med H. Vi köpte glass på lejonet och björnen och så snackade vi om prao-plats. Jag vet inte än vart jag ska praoa i år, har du nårga tips? Ikväll tittade jag även på parlamentet :D.


Lejonet och björnen, ibland runt hörnen.

     Toodles.

Nej

Av Charlotte - 21 mars 2009 10:57

Hey!


Nej, nu e jag lite störd här. Jag missade träningen igår, och när vi kom till träningen idag och hade stått där i kanske 45 minuter och väntat så blir det inställt! Anledningen? Jo, det var så att vårat kort som har funkat där förut utan problem nu bara inte funkade! De som tränar innan oss var typ inte där, eller så hade inte de kommit in heller! Vårann tränare ringde på nån som kom dit med sitt "main card" men det funkade inte heller! Någon hade typ låst eller något. Taskigt tycker jag. + att den där som skulel komma hade fått ett larm om att ett larm hade gått på nån skola och det inte gick att stänga av så det tog ett tag innan han kunde komma till oss. Det var inte kul eftersom att det var iskallt, och jag har längtat efter att vå ha träning! Jag skulle visserligen inte ha tränat eftersom att jag e sjuk så jag skulle titta på, men därför var det extra störande att få stå ute i kylan och frysa, i typ 45 minuter. Grr... ...Argh.


Kallt väder även med varma kläder.

     Toodles.

Av Charlotte - 20 mars 2009 20:18

Tjena!


Jag har ju varit sjuk idag, och är det fortfarande. Missade även träningen idag. Det var synd eftersom att jag hade velat gå på den. Jag gillar att träna. Fick höra att F blev sjuk i skolan och gick hem, vi messade lite. Nu på kvällen åt jag en glass, en Magnum mandel. :P. Den var god. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag kan ju börja med en sån här:


Sjukdom och glass, i stora lass.

     Toodles.

Av Charlotte - 20 mars 2009 13:13

Hallelåja!


Ja, igår åt jag pizza tillsamans med mitt lag och den var god. Sen fick vi kladdkaka med grädde, kolasås och strössel och det var ännu godare :P. Men det som var dåligt med igår var att jag var förkyld, och är även det nu. Hemma från skolan, igen, och sitter bredvid pappersrullen. Det är inte så skönt att vara förkyld och snuvig tycker jag, särskilt inte när man blir täppt.


Host, nys och snuv, tänk om det kommer en inbrottstjuv!

     Toodles.

Av Charlotte - 19 mars 2009 15:49

Hejsvejs!


Nu har jag blivit mycket mer förkyld än vad jag var imorse. Jag nös typ just fem gånger på rad eller nått. Fast jag tror att om jag snyter mig så blir det bra (för ett tag) :P. Menmen, ska ju äta pizza idag så dagen blir nog bra ändå! Vilken pizza är din favorit? Min är, jag vet jag är tråkig, vezuvio. Den e så naturell och god så *mums*. Jag *längtar* till ikväll när jag får äta pizza, och träffa dem jag ska göra det med!


Pizza är smått (not) och gott.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se