Charrans Blogg

Alla inlägg under mars 2009

Btw

Av Charlotte - 19 mars 2009 07:47

Listan/schemat från igår:


10.00 Piano (x)

10.30 Städa mitt rum (x)

11.15 Äta lunch (x)

11.45 Slappa (x)

13.45 Läxor ()

15.15 Gå till pianot (x)


jag gjorde inga läxor :P hade typ inga eller visste inte hur eller vad jag skulle göra med dem.


Ska till skolan snart, full fart.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 19 mars 2009 07:37

Hallå!


Nu e det typ 10 dagar kvar bara till Hs födelsedag. Vad ska hon få? F fick några roliga suddgummin men det var för att jag inte kunde gå på hennes fest. Men H tror jag ska ha en fest som jag kan komma på :S. Vad skulle du ge? Hon är ju som sagt bara lite äldre än mig. Har Du några tips?


Födelsedagspresenter kan vara svår(t) det är vår.     Toodles.
ANNONS
Av Charlotte - 19 mars 2009 07:25

Tjena! 


Igår kom min mamma hem från nån jobbresa, och det var lite skönt. Det har varit ganska lame här hemma när hon inte varit här. Hon hade köpt lite presenter också, jag fick en deo, chips och choklad. *Mums*.


Igår var jag ju sjuk men jag masade mig ändå till mitt piano. Jag glömde bort lite av det jag skulle göra men det gick bra ändå. Men på vägen hem kände jag mig jättevinglig och svag. *Opps*.


Men nu idag är jag bara lite smått förkyld, inte samma jätteonda halsonda som igår :P. Det är ju bra!


Är min blogg ful? förkylningen idag - inte kul.

     Toodles.

Av Charlotte - 18 mars 2009 10:40

Ps. Vi har även diskuterat hur man stavar hans namn. Tillexempel Kööt, Chet, T-jet kom på förslag men på nätet så står det Tjet. Då var det också avklarat! Eller? :D . Ds

Av Charlotte - 18 mars 2009 10:31

Tja!


Oj vad många inlägg det blev nu på en gång, men det är väl kul?!


Nu är det så att jag, F, H och en annan kompis M har "bråkat om vilken färg "Tjet" i "Alram est" har. Jag har ingen aning om hur vi kom på det, men vi kanske snackade om gamla julkalendrar eller nått. Den där lille sköna snubben med röd kappa som sitter bredvid alram est i den julkalendern. Jag, H och M tycker att han är orange, men F tycker att han är grön... ...?!


Vad tycker du?


Kolla bilden. Föresten så ber jag hemskt mycket om ursäkt om jag stör någon med den här bilden, alltså den som bilden tillhör eller så, men säg bara till om du/ni vill att jag ska ta bort bilden. Vill bara visa :D.


Orange eller grön, hursomhelst störtskön.

     Toodles.

Av Charlotte - 18 mars 2009 10:24

Just det, ksa fortsätta lite på SMS-förkortnings inlägget.


Tack F för tipset! vgd? betyder vad gör du?


brb - kommer snart tillbaka

afk - borta från tangentbordet

tbx - tillbaka

k - okey

Av Charlotte - 18 mars 2009 10:21

Tjaba!


Idag har jag gjort upp ett litet schema, det ser ut ungefär så här:


10.00 Piano (x)

10.30 Städa mitt rum ()

11.15 Äta lunch ()

11.45 Slappa ()

13.45 Läxor ()

15.15 Gå till pianot ()


Men jag kanske inte följer till punkt och pricka xD


Pungt och pricka, jag har inte hicka.

     Toodles.

Av Charlotte - 18 mars 2009 09:53

Hej!


Det visade sig att jag fick vara hemma iallafall, vi tänkte att det var bättre att vara hemma och jobba lite än att gå ut i "kylan" och bli mer förkyld. Men det ser faktiskt ut att vara ganska varmt idag... ...aja.


Min kompis F har startat en blogg som jag vill följa så gott det går, och kanske även ni! Länken ligger på mina länkar men jag kan ju även skriva den här. Det sägs ju att lycka till betyder otur, så olycka till F med din nya blogg, hoppas du bloggar ofta! (Även fast jag vet ganska mycket av det som händer i Fs liv eftersom att hon går i samma skola som mig, så kan dte vara kul att läsa hur F tänker :D) www.frejadsblogg.bloggagratis.se <-- värt ett besök?? :)


Nya bloggar hit och dit, hennes blogg är inte sk*t.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se