Charrans Blogg

Alla inlägg under mars 2009

Av Charlotte - 18 mars 2009 07:36

Hola!


Teatern med H igår var ganska så bra, men det var ett genrep så det drog ut lite på tiden tror jag eftersom att den var ungefär en timme längre än vad vi trodde, så vi kanske trodde fel. Idag känner jag mig ganska så sjuk men tror inta att jag får vara hemma. Har ingen feber men oj så ont i halsen jag har. Men nog om det, nu måste jag nog göra mig i ordning eftersom att jag inte får stanna hemma tydligen, men vi får väl se. Aldeles nyss så började jag nysa också.


Sjuk som jag e, hemma vid tre?

     Toodles.

ANNONS

H

Av Charlotte - 17 mars 2009 17:09

Hejsvejs!


Just nu är jag hemma hos en kompis, samma kompis som jag har skrivit om ett par gånger :P. Lite kort info om henne är att hennes namn börjar på H så det blir hennes smeknamn här, och hon är bara några månader äldre än mig. Hon fyller år snart. Så nu har jag samma dilemma som förra året, vad ska jag köpa?


Aja, nog tänkt på det nu för nu ska jag va lite med henne och sen så ska vi gå på teater. Kanske bloggar lite mer sen om jag hinner :D.


Kanske ska spela lite data, vi är lite lata.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 16 mars 2009 16:06

Ojdå, jag bloggade ju igår! Vad dum jag e, men när man hade så kul som jag hade så kan man kanske glömma sånt. Heh hah :D

DM

Av Charlotte - 16 mars 2009 15:56

HejHej!


Igår var det, som sagt, DM för oss! Jag kom hem ganska sent från uppsala, fyrishov, där tävlingen hölls av vår förening så jag orkade bara inte blogga då, och så glömde jag bort det eftersom att jag var för upptagen med att tänka på att vi kom 2a! Japps, det är sant och jag har medaljen runt halsen just nu. Den är fin. Är inte silver lite finare än guld trots allt? Men vi kämpade på bra, hade kul och vi gjorde vårt program (i stort sett) felfritt. Ett litet bygg bara som blev lite fel, men förhoppningsvis inga övertramp eller så! Men huvudsaken är att VI KOM VIDARE TILL SM! Sm hålls (för cheerleading) i maj i typ nyköping eller något, jag vet inte riktigt. Jag längtar sjukt mycket! Det är ingen träning idag och därför är jag sjukt ledsen eftersom att jag skulle verkligen velat ha träning idag.


Min mamma är bortrest, och det är lite synd. Jag har nämligen lite problem med att få bort sminket som vi hade på oss igår på träningen. Men hon kommer hem snart och det är ju bra! :D (om typ två dar:P)


Imorgon så ska jag typ se på teater med min kompis, och det blir nog kul!


Nu snart ska jag nog öva lite piano inför morgondagen efter imorrn.


Jag älskar medaljen som jag har, jag den i skolan bar!

     Toodles.

Av Charlotte - 15 mars 2009 07:10

Hey!


Nu är det spänt. Dagen jag vänat på i kanske 1,5 år. Dagen vi (jag och mtt lag) ska tävla DM. Jag sitter på ett hotell och väntar på att klockan ska bli så mycket som den skulle vara när jag vaknade, men jag var nog för spänd så jag vaknade för tidigt. Då kunde jag ju ta tillfället i akt att ge mina kära läsare ett litet inlägg nu innan, och det var väl bra?! :D


Igår tävlade några andra föreningar och lag i min förening på DM, då tävlade nämligen alla A-lag. Jag som går i en klass som inte är uppdelat som A och B ska tävla idag. Det är ku för då är det ju inte över än. Men vi hade två A-lag som tävlade igår, och de båda vann sin klass. Det var väl roligt?! De båda kom till SM, det hoppas jag att vi också gör (såklart). Kommer man etta eller tvåa så kommer man vidare till SM, trean kanske får kvala sig vidare. Men det är fler än tre lag som tävlar mot oss vi är tillsamans fem lag i vår klass.


Frukost på hotell, La voix är en skräll.

     Toodles.

Dm

Av Charlotte - 14 mars 2009 11:16

Hej!Nu sitter jag i bilen och bloggar på mobilen men måste spara batteri :p jag är påväg till dm. Det jag längtat efter så länge är äntligen här! Vad kul! Jag ska inte tävla idag, jag ska titta på, men imorrn så håller det! :dSnart dm, snart em? XD Toodles.

Av Charlotte - 13 mars 2009 07:51

HejhejHej på dig!


Snart ska jag till skolan så jag hinner nog inte göra det nu (som jag snart kommer att berätta) men kanske senare idag, vem vet? Men vissa, eller kanske ganska många använder SMS/ andra förkortningar när de skriver SMS/ chattar/ gästboksinlägg/ kommentarer och ås vidare, men vissa kanske inte förstår dem! Är du en av dem? Tillexempel: vet du vad btw betyder? vist det kan betyda flera saker men just det betyder by the way. Typ i konversationen:


Hej!

Vad gör du?

Inget, sj??

Nja typ inget.

Btw jag ska gå snart men inte än.

Aha, okej!


Men nu snart ska jag gå, hej hå!

     Toodles.

Av Charlotte - 12 mars 2009 16:44

Hallelåja!


Nu snart så ska jag gå och träffa laget, det ska nog bli kul :D.


Jag har tänkt börja äta lite nyttigare nu så istället för kanske kex elelr något så åt jag idag youghurt och bär! Är dte nyttigt? :P


Ska snart gå, hej hå, hej hå.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se