Charrans Blogg

Alla inlägg under mars 2009

Av Charlotte - 11 mars 2009 22:09

HejHallå!Idag har jag faktiskt inte tränat på mycket cheerleading, kanske bara lite :p. Nej men idag har jag gjort andra saker (också) som tillexempel: läxor spelat abba lat på piano, pantat och fått in 50 öre ätit klubba, gått på scouter, ätit och sovit. Lite data har jag även för mig att jag hann med imorse :d. Men nu ska jag nog snart sova, eller iallafall försöka, vad tycker du att jag ska tänka på när jag ska somna idag? Så att jag har något att göra?Tänker så att det blänker. Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 10 mars 2009 22:22

Hejhej kort idag hoppas du har haft en bra dag! Ps. Vädret idag var ju inte så bra, iallafall inte vad jag ville ha! :p . Ds Toodles.

ANNONS

Btw

Av Charlotte - 9 mars 2009 20:57

Btw, vad gjorde jag igår?


Jag...

...tittade på TV.

...spelade dator.

...spelade piano.

...åt.

...sov.

...med mera.


lite av det jag gjorde igår, vissa saker har jag gjort flera gånger iår.

     Toodles.

Av Charlotte - 9 mars 2009 20:53

Hallå Hallå!


Idag på träningen så hade vi "mini dm" fast det var inte på riktigt. Vi vann fast det kanske inte var så konstigt eftersom att det bara var ett lag i vår klass :D.


Imorrn ska jag typ på teater med min kompis och på söndag så är det typ DM! På riktigt! *Längtaar*


Längtar mycket, mycket mycket!

     Toodles.

Av Charlotte - 7 mars 2009 19:58

Hi!


Idag har jag tränat, vaccinerat mig mot tbe och hepatit A, haft tråkigt och bakat semlor. Den här gången bakade jag faktiskt själva brödet men jag tror att de blev lite konstiga, men ändå! Snart ska jag nog smaka, även fast att jag redan tjuvsmakat lite :P.


Nej, den här bloggen var inte meningen att vara en melodifestival, cheerleading och semmel blogg men det kan väl vara kul ändå!


Idag är det andra chansen på melodifestivalen, det är väl trevligt?! (3vligt :P). Vem tycker du ska vinna??


Muskler hårda som sten kanske snart finns på mina ben.

     Toodles.

Av Charlotte - 6 mars 2009 23:39

Hej på dig!


Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sen var jag på träning och det var kul :D. Det var extra kul idag för vi visade upp för förärldrar och andra lag ch deras föräldrar.


 Jag vet att min blogg inte är någon blondinbella, men vad tycker du om den? Ja, jag vet att det blev väldigt kort idag, men ändå :P. Det kom ett iallafall.


Kort och gott.

     Toodles. 

Av Charlotte - 5 mars 2009 18:32

Hallelåja!


Idag var en väldigt tråkig dag för mig, för det mesta. Jag hade tråkiga föreläsningar i skolan och sen kom jag hem och gjorde - i stort sett ingenting. Fast det kanske bara är så jag känner nu efter sportlovet, men då kan jag ju tänka framåt! Vecka 15 elelr så är det ju nämligen påsklov! Det lovet kan vara lite roligare tycker jag eftersom att då är det påsk och då får man (förhoppningsvis) godis! Godis är gott men jag tror att jag ska ta och äta lite frukt efter maten, en banan eller så. Men på sommarlovet så fyller jag år, på höstlovet är det halloween, på jullovet så är det ju JUL och på påsklovet så är det påsk, men vad händer egentligen på sportlovet? Lite innan är dét ju allahjärtansdag, men på själva sportlovet? Aja, då är det väl bra att det var det som var så att det är längst tid till det, men man får ju iallafall vara ledig då! Eller vänta, fettisdagen! Just det! Det var gott :D Här kommer ännu en bild på semlor, jag vet jag är beroende (NOT!) xD.


På jullovet är det jul, kan det inte alltid vara lika kul?!

     Toodles.

Av Charlotte - 4 mars 2009 21:07

Hello!


Idag blev det inga scouter för min del, eftersom att cheerleadingen hade en extra inlaggd träning. Det var jättekul! Jag älskar verkligen cheerleading det är en stor del av mitt liv. Jag vill inte att den här säsongen ska ta slut, jag vill att cheerleadingen ska vara för evigt! Ni kanske tycker att jag e ganska fånig, men du kanske inte fölrstår hur mycket jag älskar cheerleading och mitt lag. Jag känenr inte dem i mitt lag så bra men vi är med varandra tillräckligt mycket för att jag ändå nog kommer att sakna dem jag vet inte hur mycket efter sommaren. Någon kanske jag fortfarande kommer att gå med men alla de andra. Varför kan inte allting vara som det är? Fast det kanske jag inte vill, vissa saker kanske jag vill ändra på. Vad vill du ändra på?


Cheerleading i mitt <3(tre),  vill va med er!

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se