Charrans Blogg

Alla inlägg under mars 2009

Av Charlotte - 3 mars 2009 18:49

Hey!


Jag har skapat en ny blogg idag, men jag fortsätter nog ändå att blogga här :P. Det var mest för att tjäna poäng på pointshop. Se min nya blogg här typ: http://www.pointblog.se/?go=charran och det står att jag får poäng för alal besök som komemr därifrån typ. Poängen kan jag sedan använda till att "köpa" grejer men jag vet inte om det är på riktigt.


Idag är min sista hela sportlovsdag för i år :(. Min kompis var här (inte dan fårn igår) och vi spelade lite spel, gjorde ett eget litet spel fast vi han inte klart och ås åt vi på Mcdonalds. Min chicken nugget såg lite muppad ut, den hade nån lila färg typ en ådra elelr nått, usch! Jag åt inte upp den :P.


Pointshop poäng är lätt att få, om man kämpar på.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 2 mars 2009 20:26

Tja!


Idag har inte riktigt varit som jag hade tänkt mig, fast å andra sidan så vet jag inte riktigt exakt hur det var som jag hade tänkt mig :P. Men jag tror att det blev värre. Jag tänker inte berätta så exakt men först så glömde jag nycklarna hemma (jag har fortfarande sportlov) men jag gick ut och min brorsa var hemma, han gick till skolan och sen hade jag inga nycklar. Sedan så fick jag fläskläpp på träningen (eller något sådant :P) och sedan avbokade min kompis att vara med mig och sen så upptäckte jag att jag hade fått ett skavsår på foten, och det värker fortfarande. Nej, hur var din dag?


Dagen blev inte riktigt så bra, inte som jag trott att den skulle va!

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 1 mars 2009 10:37

Hey!


Jag ska typ till mormor snart så därför blir det ganska kort nu, men snälla kommentera! Vare sig du följer den här bloggen elelr inte så kan jag väl få höra vad du tycker! Det går väl ganska snabbt att kommentera, eller hur? :D. Så gör det gärna, och rösta i min poll. DU behöver såklart inte, det räcker med att bara läsa bloggen om du vill, men om du har lust att rösta eller kommentera gör gärna det :D.


Kommentarer kan va bra att ha!

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se