Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Vaccination

Av Charlotte - 15 april 2009 16:46

Hola!


Idag tog jag en vaccination, men jag vet inte rktigt vad den är för :P. Mina kompisar sade att det inte skulle göra ont men det gjorde s**t ont. Det gör det fortfarande xD. Typ precis efter att jag tagit sprutan och satt mig ner på en stol kom det någon bakom mig och skulle putta till mig på armen (på ett vänligt sätt hehe ^^) och lyckades träffa precis där jag just tagit sprutan, aouch! Men annars har väl dagen varit ganska så bra. Ioförsig somnade jag inte förenn vid typ 23.30-00.00 igår/idag natt så därför har jag varit, inte ganska, utan mycket trött under stora delar av dagen. Anledningen var att det var dubbel avsnitt på desperate housewives igår kväll som jag och mamma ville titta på. Det var nog för att det var hockey förra veckan, så att det inte blev något.


Igår började även mitt typ tredje favoritprogram nämligen Ugly Betty. Det går på kanal 5 klockan 20.00 på tisdagar, precis innan desperate housewives. Det är kul att det har börjat igen, jag komemr inte ihåg när det gick senast.


Kul på TV, praointyg=bra som CV?

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se