Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Söndagsångest

Av Charlotte - 19 april 2009 20:19

Tjaba!


Det är ju söndag idag, men det vill jag inte att det ska vara. Eller jag vet inte riktigt, jag vill ju vara ledig imorrn men samtidigt gå på min träning på kvällen. Jag har ingen riktig söndagsångest som jag hade ibland när jag var mindre, för typ nått år sedan. Då var jag ledsen för att det var söndag, och på lördan var jag ledsen för att jag skulle jag vara ledsen på söndagen, och på fredagen för att jag skulle vara ledsen på lördagen eftersom att jag skulle vara det på söndagen. Stört, eller hur? Fast såå ledsen var jag ju inte, man bara tänkte på det. Men men, vem har inte lite söndagsångest ibland? Det händer ju roliga saker på söndagen också, tillexempel så är det ju (oftast) gossipgirl på kanal 5 klockan 19.00 och efter det klockan 20.00 så är det ju Wipeout på kanal 5. Jag tittar på det även idag, fast just nu så är det reklam.


Jag köpte även en sån här glassförpackning, glass i en låda idag. Ibland ser man ju på filmer folk som sitter med en sådan i knät och äter direkt ur den. Jag ville prova så jag köpte en med choklad och vaniljsmak på lidl och tog en sked och åt direkt ur. Den är inte slut än, så jag kanske gör det nån annan dag med. Gott var det iallafall :).


Glass i stora lass.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se