Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Free cone day

Av Charlotte - 21 april 2009 18:05

Tjaba!


Den här dagen har varit lite mer "otaskig" än igår :P. Blandannat så gick jag och min kompis H till Ben' n Jerrys glassbar för att jag hade hört av en tjej på min träning igår att man fick gratis glass där idag, mellan tolv och fyra!


Jag hade läst om det på http://www.benjerry.se/ innan, men jag visste inte att det var just idag då :). Jag var fortfarande inte säker när jag fick höra det, tänk om hon hade hört fel? Men det hade hon inte som tur var.


Jag blev ganska så säker när jag berättade för F att det var gratis glass där, och hon har träning efter skolan på tisdagar (alltså idag), så hon gick dit på lunchrasten. Jag orkade inte följa med då, men hon sade att hon hade fått gratis glass där när hon kom tillbaka.


Men säkrast blev jag när jag och H fick stå där i kön med en "Jag är sist i kön" -skylt och vänta på glassen. Jag tog en kula (det var det som man fick) med smaken cookie dough. Det gjorde F och H också tror jag :D. Det är min favoritsmak, fast jag har typ bara smakat på fyra, jag vill smaka fler.


Så dagen blev ganska bra, och nu håller jag på och gör min egen glass. Jag läste en historia om ben och jerry så jag fick lust att också göra glass. Min innehåller några sorts valnötter typ, kabitar och ljus choklad. Gott hoppas jag :D. Den är klar om typ 1,5 timme haha. Den ska ju stå i frysen i typ fyra timmar :).


Glass är gott när det är gratis, lilla jag kan vara en latis!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se