Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Praos**t

Av Charlotte - 26 april 2009 18:37

Hello!


Idag var jag på landet, och sedan åkte jag hem. Nu sitter jag och tittar på one tree hill på femman. Sedan kommer nog Gossip girl.


Jag har även namnsdag idag! Eller, faktiskt så är det mitt andranamn men ändå! Jag heter nämligen Terese i andranamn. Fett najs och jag fick en ben & jerrys glass i present. Det var också najs! Jag valde smaken half baked och den var faktiskt s**t god. :D. Det är kul att ha namsdag. Oftast.


Sedan har jag hållt på att oroa mig för prao, eftersom att jag fortfarande inte har hittat någon plats. Jag får inte praoa där H ska praoa, och F ska praoa nånstans långt bort typ. M har jag inte frågat, får göra det imorrn typ. Varför ska det vara så svårt att hitta praoplats? Jag har frågat på jättemånga ställen! Alla ni företagsägare, kan inte ni börja ta emot praoelever som bara ska praoa i några dagar och som INTE går ekonomilinjer och liknande på gymnasiet? Åh vad jag blir arg :(.


Men nu ska jag göra något annat, kanske äter lite mer glass. Eller mycket kanske :P.


Att hitta praoplats kan va svårt, iallafall iår.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se