Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Operation dagsverke

Av Charlotte - 28 april 2009 23:24

Halloj!


Idag hade vi operation dagsverke. Nu har jag förstått hur det känns för alla som typ ahr loppis eller nått bara när någon säger nej, eller till och med bara skakar på huvudet. Vissa säger ingenting.


Så kändes det idag.


Det var inte alls många som ens stannade. Vi gick där med bössan, och så hade vi lite andra saker också, men vissa lyfte inte ens blicken. Bara gick förbi. Fick dom inte dåligt samvete för att dom inte skänkte dom där enkronorna som möjligtvis låg i fickan? Några generösa personer gav pengar, och vissa extra generösa gav en hel hundring. Jag säger inte att jag är en så god människa, men jag stod iallafall där ute och svettades, törstade, tråkade och fick ont i halsen av att försöka locka kunder till vår grej. Aja, jag vill bara säga att nu vet jag hur det känns. Jag kanske borde ge mer pengar i bössor och sånt.


Men vi lyckades iallafall få ihop typ 1000 kr tror jag, det var najs :) :D.


Tack alla som bidrog!


Pengabössa, pengamössa.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se