Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Sjuk

Av Charlotte - 1 maj 2009 11:23

Hola!


Det blev ingen höjdar valborg igår, vi var inte och tittade på någon brasa. Vi satt i vår lilla stuga (Jag, min mamma, min brorsa, hans kompis och hans mamma) och tittade på TV. Jag  lyckades även bli sjuk xD. Så nu sitter jag här och är förkyld och funderar på att äta lite chokladkakabrownie. Hmm, det kanske vore gott. :D.


Jag spelade data igår, the sims för jag hade glömt min mobilladdare hemma. Den behöver jag för att kunna ladda min mobil (nehe?) och mobilen kopplar jag ihop med min dator så att jag får internet i datorn. Det e najs. Jag hade lite batteri kvar i mobilen så för bara en liten stund sedan så spelade jag WoW. Det är nämligen childrens week där! (Ett event där man ska gå med ett föreldralöst barn till olika ställen och platser i spelet. Kul!)


Nu har jag inte mycket mer att skriva för stunden, så rösta gärna i min poll eller kommentera vad du tycker om mina inlägg eller så om du har lust. Eller det här har jag att skriva:


Brownie smakar choklad, det gör mig glad!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se