Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Lite lat

Av Charlotte - 6 maj 2009 07:33

HojHoj!


Igår var jag lite lat (den 6e) plus att jag praoade och sen skulle på scouter så det här inlägget kommer lite iefterhand.


Min dag började med att jag gick upp, åt frukost, klädde på mig, borstade tänderna, borstade håret och andra lite random saker som jag brukar göra på morronen. Sen blev det prao, oc hdet var min sista praodag för den här gången. Sen kom H till mitt "jobb" och "hämtade" mig, då gick vi och köpte glass. Det var gott ^^. Sen blev det scouter då jag fick grus i min mun, juck :P.


Ja, det hände typ inte så mycket mer den dagen, så då kan jag ju berätta om ett ord som jag har börjat använda mer, och mer:


Random - använder jag ofta, till helt random saker (oj där kom det igen) och det betyder slumpmässig. Typ.


Vet inte varför jag säger det, men ändå xD. Jag tycker väl att det passar in ibland, och ibland kanske jag använder det för skojs skull bara. Har du något random ord som du brukar använda ofta? :D.


Random är ett najs ord, använder jag det ofta vid vårat köksbord?

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se