Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Igår idag

Av Charlotte - 10 maj 2009 20:30

Hello!


Jag vet inte vad det är, jag kanske bara har mycket att göra men än en gång så missade jag att blogga. Kanske var lite för upptagen med att lvla på WoW för jag kom till ett nytt ställe nu som heter northrend typ :P. Jag blev glad, och dte var då igår. På datumet står det att det var den 10:e typ men detta skrivs den 11:e. Men spelar det egentligen någon stor roll? :D.


Jag såg även på gossip girl, fast jag var nog lite mer aktiv i spelandet än i programet, så jag vet inte riktigt allt som hände :(.


Men det stora jag gjorde under en stor del av dagen var scouternas dag. Det är en stor scout tävling där scouterna i typ stockholmsdistriktet träffas och tävlar i olika scoutgrenar. Vi sög ganska hårt. Det tog ganska lång tid att bara hitta den första kontrollen hehe :). Det gjorde vi ändå tillslut. Jag vet inte vilken plats vi kom på, för vi var inte så bra så att vi kom typ plats 12+ för det var dem de läste upp. Men men, man kan väl inte lyckas jämt, eller? Vi var ganska få också. Väldigt få om jag får säga det själv, och dte får jag väl? Hehe :).


Scouternas dag varar under en dag.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se