Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

InSaNE

Av Charlotte - 16 maj 2009 23:08

Tjaba!


Jag var på gröna lund idag, med H, och åkte insane. Det var fett najs! Jag tror inte att jag åkte uppochner så mycket (var ganska svårt att avgöra när man väl åkte xD) men det var ryckningar och så lite skarr (dock inte så läskigt). Men precis när det typ var vår tur (typ två innan oss i kön) så var det nån som "råkade" spänna av säkerhetsbältet när dom var påväg upp eller nått xD. Så det gjorde att vi fick stå där och vänta (efter typ 45 minuter i kö) i ytterliggare 15 minuter. Inte så kul kanske. Men sen fick jag åka, och då stannade den inte :).


Nu tittar jag och H på Eurovision Songcontest 2009 (nehe) på ettan och vi håller på några bidrag. Har röstat typ två gånger. Vi försökte att rösta på sverige men det gick inte. Fast det visste vi typ redan hehe. Eller var ganska säkra iallafall :D.


Sångfinalen, på svt kanalen.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se