Charrans Blogg

Alla inlägg under maj 2009

Av Charlotte - 21 maj 2009 22:28

Hello!


Imorrn ska jag sra till Nyköping och det blir nog jättekul! Själv ska jag dock inte tävla imorron, men jag ska kolla på några som gör det! :D.


Idag var det lov och det var skönt :P. Jag har mest spelat data, och jag hann med att äta lite godis också. Jag har också skaffat nån provverison av phe (photoshop elements) som typ varar i 30 dagar eller nått, och det var lite najjs. Så jag har hunnit med att göra lite bilder också :).


Och för alla er som undrar: Ja, jag har lyssnat på Fairytale idag också! Men några andra personer som var här blev typ lite störda på den så jag fick stänga av den. Synd, tycker jag.


SM i cheer, av sånt vill jag ha mer!

     Toodles.

Av Charlotte - 20 maj 2009 23:33

Hallao!


Imorrn är det ju kristi himmelsfärd typ, så därför har vi lov. Det är ju lite trevligt med lov, och särskilt eftersom att jag ska åka på SM i helgen! För dig som inte vet så tränar jag cheerleading.


För en stund sen, typ 8 minuter eller något så dingade jag lvl 70 på WoW. Det betyder att jag gick upp en level. 80 är högsta leveln just nu på WoW, men förut så var den 70. Så nu har jag bara en åttondel kvar till högsta leveln!


Okej asså nu vet jag inte vad jag ska göra för att jag har typ blivit helt galen i "Fairytale" och du som har följt den här bloggen dom senaste dagarna har nog fått höra om hur mycket jag har lyssnat på den. Även idag har jag gjort det xD. "...even thow it hurts. But I don't care if I lose my mind, I'm alre...". Kan Du resten? :O :D.


Dingade 70 idag, det tycker jag är bra.

     Toodles.

Av Charlotte - 19 maj 2009 21:06

Halloj!


Idag har jag fortsatt att lyssna på "Fairytale" i en stor del av dagen, vi hade idrottsdag idag. Men våra lärare eller så tyckte att det var för "molnigt" så vi fick vara i vår gympasal istället. Det var jättekul :). På femkampen vann vi och på fotbollstuneringen så kom vi tvåa. Fett najjs :). ^^


Men sen på scouterna så var det inte lika kul. Inte ALLS lika kul faktiskt. Absolut inte ALLS lika kul. Verkligen inte ALLS lika kul faktiskt,


"A time ago, when I was younger

 I kind of liked a girl I knew.

 She was mine, and we where sweethearts.

 That was then, and then it's true."


Åh vad jagt gillar den låten! :D.


Låten är bra, tycker jag.

     Toodles.

Av Charlotte - 18 maj 2009 21:11

Heej!


Imorrn ska vi ha idrottsag (antagligen om det inte regnar eller är allmänt dåligt väder) med skolan. Jag hoppas att det blir kul.


Idag har jag typ suttit och nördat i den här låten "Fairytale" som var Norges bidrag i ESC (eurovision song contest) och typ lysstnat på den 24/7 idag. Sen tog min mobil slut på battaranger oj ja mena batterier :/. Jag lånade också Hs mobil för att lyssna. Nu lysstnar jag på den via spotify. Åh vad jag tycker om den! :D.


Jag hade också sista träningen (tror jag) innan SM idag! Det var kul och jag längtar verkligen till SM!


Nu tänker jag äta en macka så ha det så kul!


Alexander Rydbak äger, det är vad jag säger!

     Toodles.

Av Charlotte - 17 maj 2009 20:42

Hola!


När jag först hörde Norges bidrag i Eurovision song contest i år så undrade jag vad det var med den låten som alla gillade, jag gillade den inte riktigt. Men sedan (igår typ) så hörde jag den igen, och igen, och igen och... ...ja, jag tror du fattar. Sen började jag gilla den! Nu nästan ÄLSKAR jag den :) :D :P ^^- Jag har till och med köpt den till mobilen för att kunna lyssna på den xD. Visst är jag nördig? Vad tyckte du om den?


Ett annat bidrag jag också gillade var island, och finland faktiskt. Den kom ju sist, men jag tyckte den var ganska skön. Lite relaxed på nått sätt. Vat itne varför. Men Norges bidrag tycker jag ändå var bäst igår. Det tyckte ju tydligen många andra också eftersom att det vann och slog rekord i att fått poäng, men vem vet, kanske var det p.g.a det nya sättet "rösta inte bara på grannländer" systemet. Aja, den vann hursomhelst.


Norge ägde igår, jag vet vart jag står.

     Toodles.

Av Charlotte - 16 maj 2009 23:08

Tjaba!


Jag var på gröna lund idag, med H, och åkte insane. Det var fett najs! Jag tror inte att jag åkte uppochner så mycket (var ganska svårt att avgöra när man väl åkte xD) men det var ryckningar och så lite skarr (dock inte så läskigt). Men precis när det typ var vår tur (typ två innan oss i kön) så var det nån som "råkade" spänna av säkerhetsbältet när dom var påväg upp eller nått xD. Så det gjorde att vi fick stå där och vänta (efter typ 45 minuter i kö) i ytterliggare 15 minuter. Inte så kul kanske. Men sen fick jag åka, och då stannade den inte :).


Nu tittar jag och H på Eurovision Songcontest 2009 (nehe) på ettan och vi håller på några bidrag. Har röstat typ två gånger. Vi försökte att rösta på sverige men det gick inte. Fast det visste vi typ redan hehe. Eller var ganska säkra iallafall :D.


Sångfinalen, på svt kanalen.

     Toodles.

Av Charlotte - 15 maj 2009 14:28

Hola!


Idag ska jag ha träning och efter det ska vi ha genrep :). Jag hoppas att det går bra hehe.


Jag gillar kakor, vilken är din favoritsmak på kakor? Eller sort? Jag gillar drömmar, men mina favoriter är nog havreflarn. Mums, det är så gott. Jag tror att jag vill ha en kaka nu.


Idag hade jag sovmorgon för vi hade vunnit nån tävling i skolan, där priset var sovmorgon! Gz till oss själva :D. Det var skönt för vi började efter första pausen, men ingen verkade typ ha märkt att vi inte var där -.- xD.


Skoldagen blev kort idag, kanske bara för C (jag).

     Toodles.

Av Charlotte - 14 maj 2009 14:24

Halloj!


Lite sent igen, men är det inte bättre sent än aldrig? :) Den 15e (är idag) så hade vi sovmorgon och det betyder att jag igår:


Var med H, hon sov hos mig och vi var typ uppe till 00.00 :O det var kul. Vi tittade på eurovision och det var också kul. Vi bakade lite också, eller det var mest att vi rörde ihop lite random ingredienser. Typ mjöl, mjölk, socker och vaniljsocker eller nått. Det blev asgott, eller helt okej iallafall.


Vi sjöng också singstar och gjorde eyetoy. Det var lite najs :D.


Är torsdan den bästa dan? Tarsan gillar nog lian.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards