Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

Äntilgen, eller?

Av Charlotte - 7 juni 2009 20:59

Hallå!


Nu kommer det äntligen (?) ett nytt inlägg här i bloggen. Om du tänkte på det så är det ungefär en vecka sedan jag postade det senaste. Jag kände att jag behövde ett litet brejk. Varför? Jag vet inte, jag väntade på svar från try-outerna som jag var på och nu har jag äntligen fått svar.


Men nu när jag kollar på besöksstatistiken så ser jag att mina läsare är kvar, jag vet ju dock inte om det är samma, men jag ser att det finns några iallafall. Kommentar har jag också fått, och folk har röstat i pollen. Tack alla ni, det betyder SJUKT mycket för mig, och jag hoppas att ni förstår det. Jag e lessen för att ni inte fått några nya inlägga att läsa på typ en månad, men nu är jag iallafall tillbaka! Jag vet inte hur länge, eller kanske hur kort (om jag kanske tar flera brejk eller så).


Jag har både dåliga och bra nyheter, fast den bra kanske inte är så ny så det kanske inte är någon nyhet, men jag börjar iallafall med den dåliga.


Idag var jag på föreningsdag, och sen när jag kom hem så efter ett tag så ringde det på telefonen. det var typ min tränare. Det var inte jag som svara men min brorsa gav telefonen till min mamma. Jag kom inte in. I laget alltså. Jag är förkrossad! jag ville så gärna, men jag antog ändå att jag inte skulle komma in, men man kunde ju hoppas. Mina önskningar slog inte in. Nu får jag hoppas väldigt mycket att jag kommer in i det andra laget som jag var på try-out till i torsdags. Fast det är ju ett B-lag. Får inte göra lika svåra bygg och sånt som ett A-lag. Åh! Jag som så gärna ville komma in. Jag hade typ bestämt mig för att satsa på cheerleading, men nej då.


Aja, det finns ju antagligen en try-out dit nästa år också, fast det är ju typ ett år dit isånnafall. Aja, det var ju ganska väntat.


Nu till den goda nyheten. Snart är det sommarlov! Mamma hade köpt en sommaravslutning/skolavslutningsklänning som hon gav till mig typ efter min pianoavslutning i tisdags. Tack mamma!


En annan sak är att jag fyller år snart, congratz och gz till mig själv i förskott! :P.


Dåligt och bra, nu e jag tillbaks!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se