Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Skansen idag

Av Charlotte - 9 juni 2009 20:48

Halooj! ;)


Idag var jag på skansen på förmiddagen, och sen slutade vi vid halv tolv eller nått :D. Det var väldigt najjs tyckte jag. Sen uppfann jag och H ett nytt uttryck (tror iallafall inte att dett finns redan). Det är: Naajjs. En blandning av najjs och naajs. (Hon gillar att använda det med två a, och jag det med två j).


Men iallafall. Det vi spenderade stor del av dagen med var att ta bilder, jag iallafall. Jag tänkte ladda upp några ;). Den med björnen som håller på att ta sig ner från trädet tycker jag är både gulligast och roligast, och det såg ännu roligare ut att titta på. Björnungar är så söta tycker jag :). Tycker inte du?


Vi skulle också skriva lite om djur och växter och man skulle vara zoolog, ornitolog(lr va de heter) och botaniker. Jag var zoolog och skrev om typ gris och björn hehe. Det var lite najjs :P.


Kul på skansen, djur med svansen.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se