Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Dan före doppdan

Av Charlotte - 11 juni 2009 22:08

Hey!


Vi har skolavslutning imorrn (YeY!) och därsför tycker jag att det idag borde heta dan före doppdan eftersom att man kanske doppar sig i vattnet på sommaren hehe :P. Jag längtar värkligen till imorrn!


Idag hade jag födelsedagsfest, det gick kväl ganska bra fast hälften gick typ efter nån timme eller två, och jag vet inte riktigt varför. Jag får väl hoppas att gästerna hade roligare än vad dom såg ut att ha. Vi såg på typ två filmer, simpsons, spelade buzz, singstar, straffbubblan, facebookade och mm. Sen hade jag också väldigt mycket godis, chips, glass, läsk, saft, korv, bröd, frukt (?) och våfflor. Tillbehör till våfflorna hade vi också :).


Jag fick lite random stuff, biokort; pengar, boll, ljus, blåsapa(blåser på naglar så nagelacken ska torka), mugg som blandar av sig själv, smycken, kortlek, tuggummi och bok. Har jag glömt nått nu? Joo just det en sån här typ rubiks kub som bara är fyra rutor på alla sex sidor. Fett najjs :D. Det kom typ 17 pers tror jag ;).


Kul fest idag, mer fest vill jag ha!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se