Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

SKOLAVSLUTNING

Av Charlotte - 12 juni 2009 19:03

Heej!


(skrivs lördag)


Det var SKOLAVSLUTNING på fredagen! Shit vad skönt fy f*n vad najjs :P. Jag fri från skolan i... ...jag vet inte riktigt hur länge, kanske borde räkna efter :P.


10 veckor och två dar ?? :O Neej nu måste jag väl ha räknat något fel, brukar man ha så långt? :O. Aja, hoppas att det är så långt (om inte längre hehe xD).


Jag fyller år snart! Jag är jippilycklig! Jag önskar mig en studsmatta, sims 3, kläder, presentkort på gina tricot... ...hoppas jag får det :). Jag har haft erfarenheter av dåliga födelsedagar, som en när jag satt typ ensam och spela data en hel dag (visst kanske kul ett tag men då hade jag inte ens börjat spela WoW tror jag) och nån när vi nästan körde ner i diket hehe. Men nu tror jag att vi ska va på landet, kanske äta godis lr nått :D. Hoppas det blir kul.


Långt lov kvar? Jag snart födelsedag har.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se