Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

Lång bilkö

Av Charlotte - 17 juni 2009 21:51

Tjo!


Vi bestämde oss för att åka till landet idag istället, jag, mamma och pappa. Vi skulle hämta mamma på jobbet typ klockan halv fyra och p.ga köerna (vi trode inte att dom var så långa) så kom vi försent. Sen tog det ungefär 3 timmar extra att åka hit p.ga köerna och att jag och pappa hade glömt landetnycklarna hemma. Opps :O. xD.


Sen är det en annan sak som jag oxå skulle vilja berätta. IMORGON FYLLER JAG ÅR! Jiippii jag e lycklig! Fast jag har inte riktigt bestämt än vad jag ska göra då, men det blir förhoppningsvis något kul :) :D. Hoppas att jag får många kakor, jag älskar kakor :D <3.


Jag tänker inte berätta hur gammal jag blir, iallafall inte nu, det kanske skulle förstöra min image, om ni fattar vad jag menar. Bilden som jag har skapat av mig själv här på bloggen. Hoppas ni förstår ;).


Sen orkade jag inte vänta tills klockan var 22.30 idag (om ni kollar på klockslagen på dom senaste inläggen typ så tror jag nog att ni förstår). Men det är ett inlägg iallafall! Och inte närsomhelst, 21.51 xD.


Ja må hon leva till mig, lilla (eller stora?) glada tjej!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se