Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Till F

Av Charlotte - 22 juni 2009 23:14

jag vill publicera en liten hälsning till F, en av dom mest underbara personerna på jorden.


jag kan börja med att säga förlåt. Förlåt för dom gångerna vi har bråkat. och ja, ja har varit arg på dig och velat att du skulle byta skola, men jag förstår inte hur jag kunde. nu inser jag vilken underbar männsika och person som du egentligen är! det var jag som var trångsynt dom gångerna vi har bråkat, för det mesta som jag kommer ihåg iallafall. och nu ska du byta skola och för det är jag otroligt lessen. du förstår inte hur mycket jag nu ångrar att jag inte var med dejh mer. alla dom gånger som du suttit utanför mitt piano och väntat (och gjort miner xD) bara för att få va med mejh. jah fattar inte hur jah inte kunde förstå det då. jah fattar inte heller hur en så underbar männsika som du inte har någon pv (jah tror du fattar vad jah menar). jag vet att du vill ha en, och jag är nästan helt säker på att du kommer att få en eftersom att du är så perfekt och rolig männsika.


<3333 till dejh, F. och även ett förlåt. min mobil e pajj just nu, men snälla försök få tag i mejh så vi kan träffas nu på lovet, och snälla glöm inte bort mejh nu när du ska byta skola och allt, men om du ändå gör det så vill jag bara berätta att jah tycker att det är hur bra som helst att du följer det du tycker är kul, och gör det du tycker är kul och inte ger upp din handbollshobby, för det är en del av dejh och du är jättebra så jag tycker inte att du ska ge upp det i första taget, nästan bara om du verkligen verkligen vill. glöm inte bort vem du är, F, det kommer iallafall inte jag att göra i första taget.


F, som i fest. du e bäst.

     Toodles.

 
ANNONS
 
Ingen bild

nonick

23 juni 2009 11:07

verkligen bra skrivet. kul att läsa din blogggg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se