Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

R.I.P Michael Jackson

Av Charlotte - 27 juni 2009 22:29

Tjabaa!


Först vill jag börja med en tyst rad för Michael Jakson. R.I.PSen vill jag säga oj, oj, oj, oj. Nu har jag inte bloggat på ett litet tag igen xD. Jag har varit på landet och nu har jag åkt hem. Det gjorde vi igår :P.


Sen vill jag också berätta en sak som jag har tänkt på. Nu när Michael Jakson gick bort, så stog dte över en massa ställen om honom och om det. Men när jag går bort, vem skulle minnas mig då? Vem skulle uppmärksamma det, mer än min familj? Visst, kanske lite släkt och vänner, men alltså: vad skulle jag bli ihågkommen som? Jag har tänkt ut att jag vill göra något, bra, som man kan bli ihågkommen av. Som att tillexempel uppfinna något eller att bli en bra artist. Kanske skriva en bok (btw så pallar jag typ inte med den där novellen nu :P) eller kanske bli låtskrivare? Vem vet vad jag hittar på, men jag vill iallafall göra något, något bra.


Om man vill bli ihågkommen nån dag, så kan man kanske det genom att göra nått bra.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se