Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Insane

Av Charlotte - 29 juni 2009 00:04

HejHej!


Den här dagen blev inte som väntad.


Vi skulle åka till landet, men jag och min brrsa vaknade ganska sent så vi kom inte igång föränn typ 12. Sen hittade vi inte fjärrkontrollen. Sen skulle vi åka (vi hade inte hittat fjärrkontrollen än) och då kom pappa på att han inte hade landetnycklarna. Sen fick vi reda på att mamma hade dom typ i sin handväska, och hon var på jobbet. Sen skulle vi hämta dom men då var vi redan försenade med att åka till min farbror och hämta en domkraft lr nått :P. Så vi åkte dit istället eftersom att han typ var på lunch och skulle åka sen typ. Sen skulle vi oxå åka till min farmor och hämta upp lite grejjs. Sen åt vi oxå lunch där eftersom att klockan var så mycket. Sen blev klockan ännu mer och vi orkade inte åka till mammas jobb för att hämta nycklarna så vi åkte hem för att vänta på henne. Då blev klockan ÄNNU mer och sen åkte vi till gröna lund xD. Så nu är vi inte på landet, nu är vi hemma. På grönan åkte jag insane.


Plasthattar på gröna lund, dagens besök tog mer än en stund.

     Toodles.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lollis

4 juli 2009 10:05

Kan du inte typ säga till när du åker bort eller så för annars vet man ju inte vart du har tagit vägen? Jag följer ju faktiskt bloggen :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se