Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Twilight

Av Charlotte - 8 juli 2009 02:33

Tjabaa!


Nu har det inte kommit ett inlägg på ett litet tag, och det är inte för att jag har varit bortrest. Jag har visserligen varit på landet, alltså inte "hemma" men inte utomlands, den här veckan. Men mitt internet kronglade lite, men det är inte därför jag inte har skrivit. Jag vet faktiskt inte varför.


Men varför sura över det nu? (Ovanligt positiv, jag vet :P). Här kommer lite snabbinfo:


På tisdagen åkte vi äntligen till landet. Det var ganska skönt men jag ville egentligen inte åka dit, men jag gjorde det iallafall. Där var jag med min kompis N dom flesta dagarna, och nån dag så var jag med J också. (En annan J, inte nån av dom andra två J:arna). Sen nån dag så åkte vi och shoppade lite, och så tog jag hål i öronen. Jag vet att det kanske är lite sent (xD) men mamma, om jag minns rätt, brukade säga att ju längre man väntade desto mindre chans var det att man fick nickelallergi eller något sådant :P. Men jag vet ju ioförsig inte om det är sant, men jag litar på min mamma, för det mesta :P. Men nu blev det iallafall av. Eller inte nu, utan då, men jag tror att du fatta vad jag mena. Jag får ta ut dom typ två dagar innan skolan börjar, så då kan jag nog ha några jättefina örhängen första dagen i skolan, :D vad kul! Men en dålig sak är att jag typ inte får bada i en klorpool på fyra veckor, alltså nästan hela sommarlovet. Tur då att den lilla poolen på landet som jag typ fått av mormor inte har klor i sig. Bara iskallt vatten och lite smågrenar (när vi har fyllt den ofc ;D).


Sen har jag en liten fråga, tycker du att det är konstigt med en tjej som spelar World of Warcraft? När jag hade köpt mitt WOTLK spel så tog jag med det till skolan, och jag hörde typ många som sa kommentarer typ "Kolla den där tjejen hade ett WoW-spel" eller "Spelar DU World of Warcraft ?". Och svaret är ja. Faktum är att jag just nu har det öppet, och tänker nog spela lite mer innan jag går och lägger mig. Jag har typ 1 % kvar till ding ;).


Inlägget kom till slut, gott på sommaren med glasstrut.

     Toodles.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lollis

8 juli 2009 09:57

Yay! Men varför heter rubriken Twilight?

 
C

C

9 juli 2009 20:56

YeY! Tack för att du kommenter, och för att du använder ett av mina favvo-ord: Yay (lr yey). Hehe, hoppas jag var bra på att förklara, titta i nästa inlägg xD :P.

http://www.charran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se