Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Hehe oj

Av Charlotte - 9 juli 2009 20:41

Halloj!


Ojdå, jag glömde det jag "egentligen" tänkte skriva i förra inlägget, tack "Lollis" för att du påminde mig. Så glömsk man kan vara ibland xD. Jag tänkte nämligen skriva en recension på en film som min kompis N tog med till mig och så tittade vi på den i datan xD. Först vill jag tacka N för att hon tog med den, och sen här kommer min recension:


Twilight handlar om en tjej, Bella, som blir kär i en kille, Edward. Men Edward är en vampyr. Edward är dock inte som en vanlig vampyr, han säger att han bara äter djur. Men han säger oxå att hans behov och vilja av att suga Bellas blod är starkare än någonsin.


Jag tyckte filmen var ganska bra, men lite seg ibland. Värd att se, tycker jag (men du behöver ju inte ofc xD), om du gillar vampyrer och sånt. Jag har oxå läst någonstans tror jag att uppföljaren, New moon, kommer på bio typ den 20 november, och att den tredje filmen kommer på bio i typ juni/juli nästa år, 2010.


Så tack igen N för att du tog med filmen, och L för att du påminde mig xD.


Men nu lite om vad jag hade tänkt skriva om idag.


Idag åkte vi till landet igen. Men innan det så var jag hos tandläkaren. Där sa dom/hon att jag borstade bra och fick rent, och att jag inte hade några hål, men också att mina tänder har nått typ djupt bett eller något så att jag kanske, kanske får tandställning :S. Nån som har det som vet om det är jobbigt att ha? Aja, vi får väl se om jag får det eller inte först xD x).


Tandläkar besök och sen till landen, tur att jag inte hade några hål i tanden.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se