Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Ding

Av Charlotte - 12 juli 2009 15:19

Tjaa!


Idag har jag varit och spelat lite golf. Det gick inte så bra hehe x). Mitt största problem är nog att jag inte är så bra på att träffa bollen :/.


Sen åkte vi därifrån och här sitter jag nu och bloggar, innan det så hann jag också dinga på WoW! :D


Sen nu har jag också suttit och funderat på hur jag ska kunna tjäna pengar. Jag skulle ju kanske kunna skaffa ett domännamn till min blogg, och sen lägga upp lite reklam när jag (om jag) får fler besökare per dag. Det är VERKLIGEN inte så att jag är missnöjd med er som är trogna läsare av min blogg, även fast att jag inte alltid är en så "trogen bloggare" d.v.s att jag inte bloggar på ett tag ibland. Det är bara det att dom som kanske skulle vilja lägga in reklam vill väl antagligen inte betala för något som knappt blir sett. Kanske skulle jag få fler besöare om jag bloggade flera gånger per dag, varje dag ?! Vem vet. Fats å andra sidan, när man tänker på det så bloggar jag ju inte för att ha det som yrke, utan både för att det är kul och för att ni ska få något att läsa. Det betyder så mycket för mig att det faktiskt finns några som vill läsa det jag skriver. Tack för att ni finns! <3333.


Tack alla ni som läser, kan va tråkigt att vänta när degen jäser!

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se