Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Hemma igen

Av Charlotte - 17 juli 2009 19:00

HejHeej!


Nu är jag hemma igen efter min och min mammas lilla resa. Den må ha varit kort men vi hann med mycket tkr jag :P.


Den första dagen (onsdag) så släppte vi av min brorsa och hans kompis på ett ställe, till dit vi skulle skjutsa dom. Sen bar det iväg. Vi (eller alltså mamma) körde till jönköping (med mig bredvid sig i bilen). Där sov vi på ett hotell med ett äventyrsbad men jag badade inte, och jag ångrar mig lite nu men det var kul ändå. Sen gick vi och la oss och sov.


Sen nästa dag så gick vi och åt den *underbara* frukostbuffen på hotellet och sen bar det av igen. Fast den här gången till skara sommarland. Det roligaste där var att köra gokart, och det var i den kön som jag stod när jag bloggade hehe ;).


Sen åkte vi vidare och bodde i nån camping/stugby i en liten stuga. Sen nästa dag gick vi på Parken zoo, a.k.a Eskilstuna zoo. Där spelade jag på ett chokladhjul och vann en liten chokladkaka :). Jag tog oxå nåra bilder (b.la. några av dom till det här inlägget).


Sen åkte vi hem, och där är vi nu. Vi svängde föresten oxå förbi min mormor på vägen hem. Hon är jättesnäll! :D.


Bilderna är b.la på några djur, tranan(en bergochdalbana på skarasommarland), sockervadd(hehe ;)) och en pommesfrites förpackning från skara sommarland. Enjoy! :).


Skara är inte så bara.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se