Charrans Blogg

Alla inlägg under juli 2009

Av Charlotte - 17 juli 2009 19:18

Tjaba!


Jaa men vad gjorde jag i tisdags då?


Vad var det för kul sak jag skulle skriva om en viss person som börjar på A och slutar på lexander Rybak?


Joo det var att jag var med N på allsång på skansken i tisdags och vem var där om inte ALEXANDER RYBAK?! :D. (alltså var han där xD)! Han är verkligen BÄST! ;). Jag tog fina bilder på honom och tnkte ladda upp några här. Fast iof så blir han ju typ alltid fin på bild xD (och annars också).


(Ps. om du inte redan sett det så missa gärna inte det förra inlägget, med bilder från min och mammas lilla miniresa.Ds)


Alexander Rybak äger, det står att han 70 kg väger.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 17 juli 2009 19:00

HejHeej!


Nu är jag hemma igen efter min och min mammas lilla resa. Den må ha varit kort men vi hann med mycket tkr jag :P.


Den första dagen (onsdag) så släppte vi av min brorsa och hans kompis på ett ställe, till dit vi skulle skjutsa dom. Sen bar det iväg. Vi (eller alltså mamma) körde till jönköping (med mig bredvid sig i bilen). Där sov vi på ett hotell med ett äventyrsbad men jag badade inte, och jag ångrar mig lite nu men det var kul ändå. Sen gick vi och la oss och sov.


Sen nästa dag så gick vi och åt den *underbara* frukostbuffen på hotellet och sen bar det av igen. Fast den här gången till skara sommarland. Det roligaste där var att köra gokart, och det var i den kön som jag stod när jag bloggade hehe ;).


Sen åkte vi vidare och bodde i nån camping/stugby i en liten stuga. Sen nästa dag gick vi på Parken zoo, a.k.a Eskilstuna zoo. Där spelade jag på ett chokladhjul och vann en liten chokladkaka :). Jag tog oxå nåra bilder (b.la. några av dom till det här inlägget).


Sen åkte vi hem, och där är vi nu. Vi svängde föresten oxå förbi min mormor på vägen hem. Hon är jättesnäll! :D.


Bilderna är b.la på några djur, tranan(en bergochdalbana på skarasommarland), sockervadd(hehe ;)) och en pommesfrites förpackning från skara sommarland. Enjoy! :).


Skara är inte så bara.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 16 juli 2009 15:12

Tjaa!Jag och mamma skulle ta bilen och åka nånstans efter att vi lämnat av min brorsa och hans kompis på ett ställe, och på den resan är jag nu. Just nu sitter jag i en gokart kö på ett nöjesfält ;) jag vet inte riktigt när jag kommer hem, antagligen imorrn eller i övermorrn. Aja, får väl se :p då har jag en ganska stor sak att blogga om :p, det handlar om en som börjar på a och slutar på lexander rybak :d. Rybak är bäst, ingen protest x). Toodles.

Av Charlotte - 13 juli 2009 22:11

Hallå!Nu är jag hemma hos N och vi tittar på (noo) high school musical 3 xD inte min favorit film x). Samtidigt sitter vi och äter en Kladdkaka som hon och jag bakade förut :p med bigaråer, jordgubbar och saft, och N sitter och målar naglarna med en najjs rosa färg xD. Jag ska sova här :) :dVad ska jag skriva nu? Kanske mitt betyg på filmen? 2/5 cuz jag tycker att den är ganska förutsägbar, xD. Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om det här så:Kul kväll hos N idag, kul kommer det nog fortsätta att va. Toodles.

Av Charlotte - 12 juli 2009 15:28

Heej!


Föresten så kan jag passa på att berätta en sak. Det är inte till SÅ stor hjälp kanske, men en av er som har röstat hade rätt hur gammal jag är. Så här blev resultatet:


Hur gammal tror du att jag är??

>10    12.5 %

11    12.5 %

12    25 %

13    12.5 %

14    12.5 %

15    0 %

16    0 %

17    12.5 %

18    0 %

19    12.5 %


Dock kommer jag inte att säga vem, iallafall inte just nu :P.


En hade rätt, var det lätt?

     Toodles.

Av Charlotte - 12 juli 2009 15:19

Tjaa!


Idag har jag varit och spelat lite golf. Det gick inte så bra hehe x). Mitt största problem är nog att jag inte är så bra på att träffa bollen :/.


Sen åkte vi därifrån och här sitter jag nu och bloggar, innan det så hann jag också dinga på WoW! :D


Sen nu har jag också suttit och funderat på hur jag ska kunna tjäna pengar. Jag skulle ju kanske kunna skaffa ett domännamn till min blogg, och sen lägga upp lite reklam när jag (om jag) får fler besökare per dag. Det är VERKLIGEN inte så att jag är missnöjd med er som är trogna läsare av min blogg, även fast att jag inte alltid är en så "trogen bloggare" d.v.s att jag inte bloggar på ett tag ibland. Det är bara det att dom som kanske skulle vilja lägga in reklam vill väl antagligen inte betala för något som knappt blir sett. Kanske skulle jag få fler besöare om jag bloggade flera gånger per dag, varje dag ?! Vem vet. Fats å andra sidan, när man tänker på det så bloggar jag ju inte för att ha det som yrke, utan både för att det är kul och för att ni ska få något att läsa. Det betyder så mycket för mig att det faktiskt finns några som vill läsa det jag skriver. Tack för att ni finns! <3333.


Tack alla ni som läser, kan va tråkigt att vänta när degen jäser!

     Toodles.

Av Charlotte - 9 juli 2009 22:00

HeejHallå!


Jag hade lust att ladda upp en bild, så jag tittade igenom lite bilder och så, fast det blev visst tre xD. Jag fastnade för dom, vet inte riktigt vrf, men här är dom! :D. Jag tänkte, att om man skulle kunna ha en border (typ en bild högst upp, bred men kort) så kanske jag skulle ha med dom på den.


Lite info:


Bild 1

Jag och jag tror att det är Hs skor, och ben då hehe xD. Den ser kanske lite skum ut men ändå.


Bild 2

En bild som jag nästan laddat upp förut. Fats nu har jag gjort den typ svartvit. Fint djur som jag tog en bild på på skansen tror jag.


Bild 3

Ännu en bild som jag laddat upp förut. En bild på en gina tricot kasse. Jag gillar verkligen den affären. Inte för att göra reklam eller så, men ändå xD.


Var bilderna fina? Dom var iallafall mina.

     Toodles.

Av Charlotte - 9 juli 2009 20:41

Halloj!


Ojdå, jag glömde det jag "egentligen" tänkte skriva i förra inlägget, tack "Lollis" för att du påminde mig. Så glömsk man kan vara ibland xD. Jag tänkte nämligen skriva en recension på en film som min kompis N tog med till mig och så tittade vi på den i datan xD. Först vill jag tacka N för att hon tog med den, och sen här kommer min recension:


Twilight handlar om en tjej, Bella, som blir kär i en kille, Edward. Men Edward är en vampyr. Edward är dock inte som en vanlig vampyr, han säger att han bara äter djur. Men han säger oxå att hans behov och vilja av att suga Bellas blod är starkare än någonsin.


Jag tyckte filmen var ganska bra, men lite seg ibland. Värd att se, tycker jag (men du behöver ju inte ofc xD), om du gillar vampyrer och sånt. Jag har oxå läst någonstans tror jag att uppföljaren, New moon, kommer på bio typ den 20 november, och att den tredje filmen kommer på bio i typ juni/juli nästa år, 2010.


Så tack igen N för att du tog med filmen, och L för att du påminde mig xD.


Men nu lite om vad jag hade tänkt skriva om idag.


Idag åkte vi till landet igen. Men innan det så var jag hos tandläkaren. Där sa dom/hon att jag borstade bra och fick rent, och att jag inte hade några hål, men också att mina tänder har nått typ djupt bett eller något så att jag kanske, kanske får tandställning :S. Nån som har det som vet om det är jobbigt att ha? Aja, vi får väl se om jag får det eller inte först xD x).


Tandläkar besök och sen till landen, tur att jag inte hade några hål i tanden.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se