Charrans Blogg

Senaste inläggen

Av Charlotte - 7 mars 2009 19:58

Hi!


Idag har jag tränat, vaccinerat mig mot tbe och hepatit A, haft tråkigt och bakat semlor. Den här gången bakade jag faktiskt själva brödet men jag tror att de blev lite konstiga, men ändå! Snart ska jag nog smaka, även fast att jag redan tjuvsmakat lite :P.


Nej, den här bloggen var inte meningen att vara en melodifestival, cheerleading och semmel blogg men det kan väl vara kul ändå!


Idag är det andra chansen på melodifestivalen, det är väl trevligt?! (3vligt :P). Vem tycker du ska vinna??


Muskler hårda som sten kanske snart finns på mina ben.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 6 mars 2009 23:39

Hej på dig!


Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sen var jag på träning och det var kul :D. Det var extra kul idag för vi visade upp för förärldrar och andra lag ch deras föräldrar.


 Jag vet att min blogg inte är någon blondinbella, men vad tycker du om den? Ja, jag vet att det blev väldigt kort idag, men ändå :P. Det kom ett iallafall.


Kort och gott.

     Toodles. 

ANNONS
Av Charlotte - 5 mars 2009 18:32

Hallelåja!


Idag var en väldigt tråkig dag för mig, för det mesta. Jag hade tråkiga föreläsningar i skolan och sen kom jag hem och gjorde - i stort sett ingenting. Fast det kanske bara är så jag känner nu efter sportlovet, men då kan jag ju tänka framåt! Vecka 15 elelr så är det ju nämligen påsklov! Det lovet kan vara lite roligare tycker jag eftersom att då är det påsk och då får man (förhoppningsvis) godis! Godis är gott men jag tror att jag ska ta och äta lite frukt efter maten, en banan eller så. Men på sommarlovet så fyller jag år, på höstlovet är det halloween, på jullovet så är det ju JUL och på påsklovet så är det påsk, men vad händer egentligen på sportlovet? Lite innan är dét ju allahjärtansdag, men på själva sportlovet? Aja, då är det väl bra att det var det som var så att det är längst tid till det, men man får ju iallafall vara ledig då! Eller vänta, fettisdagen! Just det! Det var gott :D Här kommer ännu en bild på semlor, jag vet jag är beroende (NOT!) xD.


På jullovet är det jul, kan det inte alltid vara lika kul?!

     Toodles.

Av Charlotte - 4 mars 2009 21:07

Hello!


Idag blev det inga scouter för min del, eftersom att cheerleadingen hade en extra inlaggd träning. Det var jättekul! Jag älskar verkligen cheerleading det är en stor del av mitt liv. Jag vill inte att den här säsongen ska ta slut, jag vill att cheerleadingen ska vara för evigt! Ni kanske tycker att jag e ganska fånig, men du kanske inte fölrstår hur mycket jag älskar cheerleading och mitt lag. Jag känenr inte dem i mitt lag så bra men vi är med varandra tillräckligt mycket för att jag ändå nog kommer att sakna dem jag vet inte hur mycket efter sommaren. Någon kanske jag fortfarande kommer att gå med men alla de andra. Varför kan inte allting vara som det är? Fast det kanske jag inte vill, vissa saker kanske jag vill ändra på. Vad vill du ändra på?


Cheerleading i mitt <3(tre),  vill va med er!

     Toodles.

Av Charlotte - 3 mars 2009 18:49

Hey!


Jag har skapat en ny blogg idag, men jag fortsätter nog ändå att blogga här :P. Det var mest för att tjäna poäng på pointshop. Se min nya blogg här typ: http://www.pointblog.se/?go=charran och det står att jag får poäng för alal besök som komemr därifrån typ. Poängen kan jag sedan använda till att "köpa" grejer men jag vet inte om det är på riktigt.


Idag är min sista hela sportlovsdag för i år :(. Min kompis var här (inte dan fårn igår) och vi spelade lite spel, gjorde ett eget litet spel fast vi han inte klart och ås åt vi på Mcdonalds. Min chicken nugget såg lite muppad ut, den hade nån lila färg typ en ådra elelr nått, usch! Jag åt inte upp den :P.


Pointshop poäng är lätt att få, om man kämpar på.

     Toodles.

Av Charlotte - 2 mars 2009 20:26

Tja!


Idag har inte riktigt varit som jag hade tänkt mig, fast å andra sidan så vet jag inte riktigt exakt hur det var som jag hade tänkt mig :P. Men jag tror att det blev värre. Jag tänker inte berätta så exakt men först så glömde jag nycklarna hemma (jag har fortfarande sportlov) men jag gick ut och min brorsa var hemma, han gick till skolan och sen hade jag inga nycklar. Sedan så fick jag fläskläpp på träningen (eller något sådant :P) och sedan avbokade min kompis att vara med mig och sen så upptäckte jag att jag hade fått ett skavsår på foten, och det värker fortfarande. Nej, hur var din dag?


Dagen blev inte riktigt så bra, inte som jag trott att den skulle va!

     Toodles.

Av Charlotte - 1 mars 2009 10:37

Hey!


Jag ska typ till mormor snart så därför blir det ganska kort nu, men snälla kommentera! Vare sig du följer den här bloggen elelr inte så kan jag väl få höra vad du tycker! Det går väl ganska snabbt att kommentera, eller hur? :D. Så gör det gärna, och rösta i min poll. DU behöver såklart inte, det räcker med att bara läsa bloggen om du vill, men om du har lust att rösta eller kommentera gör gärna det :D.


Kommentarer kan va bra att ha!

     Toodles.

Av Charlotte - 28 februari 2009 23:55

Och florsocker, inte att förglömma!


Ingredienser i mängder, slår kanske något i hästlängder!

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se